Rohkema info nägemiseks:

MAE (MAKEARTESTONIA) SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 77; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAE (MAKEARTESTONIA) SA kohta arvamuslugu!"

MAE (MAKEARTESTONIA) SA hetkeolukord

Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA IDO-ESTONIA asutati Cornet Group OÜ poolt 02.09.2010 eesmärgiga sihtasutuse poolt kogutud vahendite ja tegevusega toetada tantsukultuuri ja sellega seotud loovürituste läbiviimist, õppe- ja arendustegevust. 15.02.2013 sai SA IDO-ESTONIA uueks nimeks

SihtasutusMAE (MakeArtEstonia).

Tulude ja kulude struktuur on kajastatud tulude ja kulude aruandes. SA nõukogu liikmed töötavad vabatahtlikkuse alusel. Töölepinguga isikuid sihtasutusel ei ole.

Sihtasutus MAE põhitegevus 2022. aastal oli loovürituste läbiviimine, erinevate Eesti kollektiivide omavahelise koostöö korraldamine ja ühistegevuse arendamine ning kultuurivaldkonna koolituste ja seminaride korraldamine. 2020. alguses ilmnenud ja 2021-2022 aastatel jätkunud koroonaviiruse COVID-19 viirusepuhang põhjustades häireid ka sihtasutuse majandustegevuses. Tegevust mõjutas ka keeruline poliitiline olukord maailmas. Võimalikuks osutus osaleda vaid üksikutes koostööprojektides väljaspool Eestit.

Järgneval 2023. majandusaastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel, samas pöörata suuremat tähelepanu rahvusvaheliste sidemete arendamisele ning nendes osalejate ettevalmistusele.

Kuna olukord on ebakindel ning kiirelt muutuv, ei pea juhatus võimalikuks raamatupidamise aastaaruande koostamisel anda kvantitatiivset hinnangut agressioonide ja haiguspuhangute võimalike mõjude kohta sihtasutuse järgmise perioodi finantsnäitajatele.

MAE (MAKEARTESTONIA) SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.